JORNADA PER LA DIVULGACIÓ DE LA NATURA A PRATDIP EL PROPER 15/05/2016

El proper diumenge 15 de maig s’organitza una activitat de divulgació ambiental a Pratdip. S’anomena “Testing” (més informació: https://testingcat2016.wordpress.com/que-es/) i consisteix en fotografiar la biodiversitat d’una zona (fauna i flora) tot visitant la finca de les Setjoles al racó de La Dóvia, actualment en custodia pel Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC).

Posteriorment es pugen al web http://www.biodiversidadvirtual.org/ on s’elabora un llistat de les especies fotografiades a la zona. L’organitzem conjuntament el GEPEC i BiodiversidadVirtual de manera voluntària i sense ànim de lucre. La finalitat de l’activitat és, d’una banda, fer un inventari d’algunes de les especies presents i, de l’altra, acostar el medi natural als ciutadans i motivar l’ interès per la seva conservació.

És una activitat oberta i gratuïta, i ens agradaria fer-ne difusió per arribar al màxim de persones interessades.

Us adjuntem el Cartell informatiu a continuació:

CARTELL TESTING

CARETLL TESTING

US HI ESPEREM!!!