MIDIT

El desenvolupament és un objectiu de les persones, les societats i els territoris de tot el món. En el nostre entorn, és un concepte integral que engloba aspectes econòmics i socials, perquè tant important és la generació de riquesa com la qualitat de vida. Amb aquest doble objectiu, l’any 1995 els ajuntaments de Tivissa, Pratdip i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant van crear la MIDIT (Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori).

Des de llavors, la MIDIT no ha fet més que créixer, sempre al voltant dels seus objectius fundacionals, fins al punt que des de la Generalitat se la considera un paradigma de la col·laboració entre municipis. L’assistència domiciliària, la construcció de centres de dia o la creació de llocs de treball són els seus pals de paller actuals.

La MIDIT (Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori, dels municipis de Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip) als seus estatuts estableix al 2on article l’objecte d’aquest ens local:

La realització i suport d’iniciatives que incideixin al desenvolupament integral del territori en el sector industrial, turístic, agrari, forestal i social.

El seus telèfons de contacte són: 977569030/977820820

Adreça electrònica: cosole@idetsa.net / icendegui@vandellos-hospitalet.cat

La seu social es troba a Tivissa al c/del Castell, 2, CP: 43746

i els tècnics es troben a l’Hospitalet de l’Infant c/Martí i Franquès, 5 Polígon Industrial Les Tàpies CP: 43890