SUBVENCIÓ DE CARÀCTER EXCEPCIONAL SAM 2016

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per a la instal·lació d’hidrants d’incendis al camí vell de Santa Marina. Convocatòria 2016. Import concedit: 3.310,10 €.

Publicació al Perfil del Contractant sobre la creació d’un centre per a la promoció turística i cultural a Planes del Rei

Us adjuntem, a continuació, l’enllaç informatiu referent a la publicació al Perfil del Contractant sobre la creació d’un centre per a la promoció turística i cultural a la urbanització de Les Planes del Rei:

Centre per a la promoció turística i cultural a Planes del Rei

ANUNCI DE LICITACIÓ DEL BAR DEL CASAL DE PRATDIP

Us adjuntem a continuació l’enllaç de l’anunci per el procediment de licitació del Bar del Casal de Pratdip.

Anunci Bar Casal 2017

PUBLICACIÓ DE L’ACTA PER LA CONSTITUCIÓ DE LA BORSA DE TREBALL DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL

Ja es pot consultar, al següent enllaç, l’Acta de la constitució de la borsa de treball d’auxiliars de la Llar d’Infants municipal del l’Ajuntament de Pratdip:

Acta Borsa Llar Infants 2017

SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Ajut per a inversions en equipaments municipals d´interès ciutadà, inclosos edificis i indrets singulars i patrimonials i de valor cultural

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció per a inversions en equipaments municipals d´interès ciutadà, inclosos edificis i indrets singulars o patrimonials i de valor cultural per valor de 5.194,59€. Any 2016.

LLISTAT DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES DE LA BORSA DE TREBALL DE LA LLAR D’INFANTS

Ja es pot consultar el llistat de les persones admeses i excloses que aspiren a la borsa de treball per la plaça vacant a la Llar d’Infants municipal.

Podeu consultar el llistat al següent enllaç:

Admesos-Exclosos Borsa Llar d’Infants

SUBVENCIÓ DE CARÀCTER EXCEPCIONAL SAM 2016

SUBVENCIÓ DE CARÀCTER EXCEPCIONAL SAM 2016

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l´Ajuntament de Pratdip una subvenció per a la reparació d´una canonada d´abastament d´aigua a Planes del Rei. Convocatòria 2016. Import concedit: 4.650,88 €.

Oferta de feina a la Llar d’infants municipal

La Llar d’infants municipal oferta una plaça d’auxiliar per una borsa de treball de la qual es poden consultar les condicions i bases al següent enllaç:

Oferta feina Llar Infants Pratdip

SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Ajut per actuacions de protecció de la salut pública

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció per actuacions de protecció de la salut pública per a la gestió d´espècies plaga i espècies invasores en espais urbans i periurbans i recollida d´animals domèstics abandonats. Actuacions: Peridomèstics 2.790,58€, plagues 581,42€. Any 2016.

SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Ajuts per la millora de la qualitat de l’aigua de consum humà

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per actuacions de protecció de la salut pública per a la millora de la qualitat de l’aigua de consum humà. Línia d´actuació: Manteniment. Any: 2016. Import concedit: 3.326,84 €