SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ TARRAGONA MILLORA QUALITAT AIGUA CONSUM HUMÀ-INVERSIONS

Ajuts per la millora de la qualitat de l’aigua de consum humà -INVERSIONS

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per actuacions de protecció de la salut pública per a la millora de la qualitat de l’aigua de consum humà. Línia d´actuació: Inversions. Any: 2017. Import concedit: 5972,10 €

SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ TARRAGONA MILLORA QUALITAT AIGUA CONSUM HUMÀ.MANTENIMENT

Ajuts per la millora de la qualitat de l’aigua de consum humà -MANTENIMENT

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per actuacions de protecció de la salut pública per a la millora de la qualitat de l’aigua de consum humà. Línia d´actuació: Manteniment. Any: 2017. Import concedit: 2413,44 €

SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ PER ACTUACIONS DE PROTECCIÓ DE LA SALUT PÚBLICA 2017

Ajut per actuacions de protecció de la salut pública

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció per actuacions de protecció de la salut pública per a la gestió d´espècies plaga i espècies invasores en espais urbans i periurbans i recollida d´animals domèstics abandonats. Actuacions: Peridomèstics 1907,23€, plagues 1956,24€. Any 2017.

SUBVENCIÓ D´AJUTS A LA GESTIÓ FORESTAL SOSTENIBLE

Actuació subvencionada amb fons europeus.

Creació de punts de reserva d´aigua per a extinció d´incendis forestals i manteniment dels punts de reserva.

cartell publicitat feader_ok

 

SUBVENCIÓ ACTUACIONS PROTECCIÓ SALUT PÚBLICA PER SEGURETAT A LES ZONES DE BANY 2017

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per a actuacions de protecció de la salut pública per a la seguretat a zones de bany – PISCINES 2017. Import concedit: 7.660 €.

SUBVENCIÓ DE CARÀCTER EXCEPCIONAL SAM 2016

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per a la instal·lació d’hidrants d’incendis al camí vell de Santa Marina. Convocatòria 2016. Import concedit: 3.310,10 €.

Publicació al Perfil del Contractant sobre la creació d’un centre per a la promoció turística i cultural a Planes del Rei

Us adjuntem, a continuació, l’enllaç informatiu referent a la publicació al Perfil del Contractant sobre la creació d’un centre per a la promoció turística i cultural a la urbanització de Les Planes del Rei:

Centre per a la promoció turística i cultural a Planes del Rei

ANUNCI DE LICITACIÓ DEL BAR DEL CASAL DE PRATDIP

Us adjuntem a continuació l’enllaç de l’anunci per el procediment de licitació del Bar del Casal de Pratdip.

Anunci Bar Casal 2017

PUBLICACIÓ DE L’ACTA PER LA CONSTITUCIÓ DE LA BORSA DE TREBALL DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL

Ja es pot consultar, al següent enllaç, l’Acta de la constitució de la borsa de treball d’auxiliars de la Llar d’Infants municipal del l’Ajuntament de Pratdip:

Acta Borsa Llar Infants 2017

SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Ajut per a inversions en equipaments municipals d´interès ciutadà, inclosos edificis i indrets singulars i patrimonials i de valor cultural

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció per a inversions en equipaments municipals d´interès ciutadà, inclosos edificis i indrets singulars o patrimonials i de valor cultural per valor de 5.194,59€. Any 2016.