Subvenció Diputació de Tarragona 2019. Llar d’Infants curs 2018/2019

Ajut a la Llar d´Infants municipal “Els Dips”

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per a finançar el funcionament de la Llar d´Infants “Els Dips” dins del programa de suport a les llars d´infants públiques de titularitat municipal .Curs 2018-2019. Import : 9012.50 €.

Subvenció Diputació – PAES 2019

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció destinada a la implantació de mesures recollides en els plans d’acció per l’energia sostenible (PAES) dels ajuntaments adherits al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses, per un import de 10885,19 €.

Plec de clàusules bar de la piscina de Pratdip

Us adjuntem el plec de clàusules corresponent a la concessió del bar de la piscina de Pratdip:

PLEC BAR PISCINA

Crida de participants al programa de TV3 “Persona infiltrada”

Cartell Crida Persona Infiltrada (004)

Des del programa  “Persona infiltrada ” de TV3 estan buscant famílies de 4 o més membres per participar i poder-se endur un premi de 4.000 euros. Els concursants han de tenir més de 12 anys.

Beques menjador escolar per al curs 2020-2021

Us deixem l’enllaç del Consell Comarcal del Baix Camp en relació a les beques menjador per al curs 2020-2021.

 

http://www.baixcamp.cat/pl5/id1959/NOTICIES/beques-de-menjador-escolar-per-al-curs-2020-2021.htm

 

Reobertura de les oficines de BASE

Les oficines de BASE Gestió d’Ingressos reobriran al públic a partir del dilluns 8 de juny

Anun_BASE_calenFiscal20

 

Els punts d’atenció d’aquest organisme autònom de la Diputació de Tarragonaho faran a partir del 15 de juny. Per a l’atenció presencial, els usuaris hauran de sol·licitar cita prèvia 

 

Les oficines d’atenció al públic de BASE Gestió d’Ingressos reobriran el proper dilluns 8 de juny i els punts d’atenció d’aquest organisme autònom de la Diputació de Tarragona també ho faran, a partir del 15 de juny. Els usuaris que necessitin acudir a les oficines i als punts d’atenció de BASE hauran de sol·licitar cita prèvia a través del web www.base.cat o trucant a les oficines de BASE,d’aquesta manera s’agilitzaran les gestions i s’evitaran temps d’espera i la concentració de persones en l’actual situació de pandèmia.

 

El nou calendari fiscal de BASE amplia els terminis per facilitar la liquidació de tributs i habilita noves modalitats de pagament en benefici de la ciutadania

 

BASE Gestió d’Ingressos (www.base.cat), l’organisme autònom de la Diputació de Tarragona encarregat de gestionar els ingressos delegats per ajuntaments, ens independents i altres administracions, ha ampliat els terminis de pagament dels tributs per facilitar el compliment de les obligacions tributàries de famílies, autònoms i empreses. Els pagaments havien quedat aturats al març a causa de la pandèmia de la Covid-19, i ara la recaptació es reprèn amb noves dates que allarguen els terminis en un o dos mesos en funció del tipus de tribut i de l’ajuntament en qüestió. Els nous terminis de pagament dels tributs es poden consultar a www.base.cat.

 

Pel que fa a les noves modalitats de pagament que ha impulsat BASE per fer efectius els tributs i els altres ingressos de dret públic, la ciutadania pot optar a les següents opcions:

 

– La carta de pagament, que es pot descarregar sense certificat digital, a www.base.cat

– Fraccionant el pagament en 6 mesos, mitjançant el pagament personalitzat

– Pagament amb targeta, a la seu electrònica de BASE o trucant per telèfon a les oficines de BASE

– Domiciliant els tributs, a la seu electrònica de BASE o trucant per telèfon a les oficines de BASE

– Presencialment, amb cita prèvia, a les oficines de BASE, a partir del 8 de juny, o al punt d’atenció de BASE, a partir del 15 de juny.

 

A més, per orientar la ciutadania en la resolució dels seus tràmits i per atendre’n consultes, es reforça l’atenció telefònica, per correu electrònic i a través de les sol·licituds telemàtiques de la seu electrònica de BASE.

 

D’ençà de l’inici de l’estat d’alarma, la Diputació de Tarragona manté les bestretes als ajuntaments que ofereix a través de BASE-Gestió d’Ingressos, malgrat que aquest organisme autònom n’hagués aturat provisionalment el cobrament per la crisi i, per tant, no hagi rebut ingressos durant tot aquest temps. Amb el manteniment de les bestretes, la Diputació contribueix a la viabilitat econòmica de molts ajuntaments, especialment dels més petits, ja que permet que puguin continuar atenent els seus pagaments. En aquest mateix sentit, i atès que la situació de pandèmia continua, el darrer ple de la Diputació, celebrat el passat 8 de maig, va aprovar ampliar fins a 175M€ el límit màxim establert per a les operacions de tresoreria de BASE, que el ple del 29 de novembre de 2019 havia fixat en 100M€. D’aquesta manera es garanteix el finançament i la disponibilitat de tresoreria necessaris per al pagament de les bestretes mensuals ordinàries a tots els ens locals als quals aquest organisme presta els serveis de recaptació delegada.

Subvenció Diputació – PAM Inversions-obres 2018

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per a facilitar el finançament i el pagament de les actuacions dins del Programa d’Inversions- PAM Inversions – Obres 2018- per un import de 83848,93 €.

Subvenció Diputació – PAM inversions-obres 2017

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per a facilitar el finançament i el pagament de les actuacions dins del Programa d’Inversions- PAM Inversions – Obres 2017- per un import de 77771,59 €.

Subvenció Diputació de Tarragona. Consultori mèdic local 2019

Ajuts per al funcionament, conservació i manteniment del consultori mèdic de Pratdip

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per al finançament de despeses derivades del funcionament, conservació i manteniment del consultori mèdic local, de titularitat municipal. Convocatòria 2019. Import concedit: 1907,52 €

Subvenció Diputació Prevenció Incendis Forestals 2019

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció destinada al finançament d´actuacions de Prevenció Local d´Incendis Forestals 2019, per un import de 10213,85 €.