Crida de participants al programa de TV3 “Persona infiltrada”

Cartell Crida Persona Infiltrada (004)

Des del programa  “Persona infiltrada ” de TV3 estan buscant famílies de 4 o més membres per participar i poder-se endur un premi de 4.000 euros. Els concursants han de tenir més de 12 anys.

Beques menjador escolar per al curs 2020-2021

Us deixem l’enllaç del Consell Comarcal del Baix Camp en relació a les beques menjador per al curs 2020-2021.

 

http://www.baixcamp.cat/pl5/id1959/NOTICIES/beques-de-menjador-escolar-per-al-curs-2020-2021.htm

 

Reobertura de les oficines de BASE

Les oficines de BASE Gestió d’Ingressos reobriran al públic a partir del dilluns 8 de juny

Anun_BASE_calenFiscal20

 

Els punts d’atenció d’aquest organisme autònom de la Diputació de Tarragonaho faran a partir del 15 de juny. Per a l’atenció presencial, els usuaris hauran de sol·licitar cita prèvia 

 

Les oficines d’atenció al públic de BASE Gestió d’Ingressos reobriran el proper dilluns 8 de juny i els punts d’atenció d’aquest organisme autònom de la Diputació de Tarragona també ho faran, a partir del 15 de juny. Els usuaris que necessitin acudir a les oficines i als punts d’atenció de BASE hauran de sol·licitar cita prèvia a través del web www.base.cat o trucant a les oficines de BASE,d’aquesta manera s’agilitzaran les gestions i s’evitaran temps d’espera i la concentració de persones en l’actual situació de pandèmia.

 

El nou calendari fiscal de BASE amplia els terminis per facilitar la liquidació de tributs i habilita noves modalitats de pagament en benefici de la ciutadania

 

BASE Gestió d’Ingressos (www.base.cat), l’organisme autònom de la Diputació de Tarragona encarregat de gestionar els ingressos delegats per ajuntaments, ens independents i altres administracions, ha ampliat els terminis de pagament dels tributs per facilitar el compliment de les obligacions tributàries de famílies, autònoms i empreses. Els pagaments havien quedat aturats al març a causa de la pandèmia de la Covid-19, i ara la recaptació es reprèn amb noves dates que allarguen els terminis en un o dos mesos en funció del tipus de tribut i de l’ajuntament en qüestió. Els nous terminis de pagament dels tributs es poden consultar a www.base.cat.

 

Pel que fa a les noves modalitats de pagament que ha impulsat BASE per fer efectius els tributs i els altres ingressos de dret públic, la ciutadania pot optar a les següents opcions:

 

– La carta de pagament, que es pot descarregar sense certificat digital, a www.base.cat

– Fraccionant el pagament en 6 mesos, mitjançant el pagament personalitzat

– Pagament amb targeta, a la seu electrònica de BASE o trucant per telèfon a les oficines de BASE

– Domiciliant els tributs, a la seu electrònica de BASE o trucant per telèfon a les oficines de BASE

– Presencialment, amb cita prèvia, a les oficines de BASE, a partir del 8 de juny, o al punt d’atenció de BASE, a partir del 15 de juny.

 

A més, per orientar la ciutadania en la resolució dels seus tràmits i per atendre’n consultes, es reforça l’atenció telefònica, per correu electrònic i a través de les sol·licituds telemàtiques de la seu electrònica de BASE.

 

D’ençà de l’inici de l’estat d’alarma, la Diputació de Tarragona manté les bestretes als ajuntaments que ofereix a través de BASE-Gestió d’Ingressos, malgrat que aquest organisme autònom n’hagués aturat provisionalment el cobrament per la crisi i, per tant, no hagi rebut ingressos durant tot aquest temps. Amb el manteniment de les bestretes, la Diputació contribueix a la viabilitat econòmica de molts ajuntaments, especialment dels més petits, ja que permet que puguin continuar atenent els seus pagaments. En aquest mateix sentit, i atès que la situació de pandèmia continua, el darrer ple de la Diputació, celebrat el passat 8 de maig, va aprovar ampliar fins a 175M€ el límit màxim establert per a les operacions de tresoreria de BASE, que el ple del 29 de novembre de 2019 havia fixat en 100M€. D’aquesta manera es garanteix el finançament i la disponibilitat de tresoreria necessaris per al pagament de les bestretes mensuals ordinàries a tots els ens locals als quals aquest organisme presta els serveis de recaptació delegada.

Subvenció Diputació – PAM Inversions-obres 2018

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per a facilitar el finançament i el pagament de les actuacions dins del Programa d’Inversions- PAM Inversions – Obres 2018- per un import de 83848,93 €.

Subvenció Diputació – PAM inversions-obres 2017

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per a facilitar el finançament i el pagament de les actuacions dins del Programa d’Inversions- PAM Inversions – Obres 2017- per un import de 77771,59 €.

Subvenció Diputació de Tarragona. Consultori mèdic local 2019

Ajuts per al funcionament, conservació i manteniment del consultori mèdic de Pratdip

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció per al finançament de despeses derivades del funcionament, conservació i manteniment del consultori mèdic local, de titularitat municipal. Convocatòria 2019. Import concedit: 1907,52 €

Subvenció Diputació Prevenció Incendis Forestals 2019

logo-dipu-subvencions

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Pratdip una subvenció destinada al finançament d´actuacions de Prevenció Local d´Incendis Forestals 2019, per un import de 10213,85 €.

Servei d’aigua de la Urbanització Planes del Rei

S’informa a tots els veïns i veïnes de la Urbanització de Planes del Rei que si es detecta qualsevol fuita o anomalia al servei d’aigua, cal trucar als següents número de telèfons:

900 100 341 (telèfon d’atenció al client)

900 100 342 (telèfon d’avaries 24h)

www.comaigua.cat

 

 

RECOMANACIONS ASSISTENCIALS PER A LA POBLACIÓ

Us deixem una sèrie de recomanacions de l’àrea bàsica de salut de Mont-roig del Camp:

Recomanacions assistencials per a la població_

Ajut per a autònoms i microempreses del sector turístic per pal·liar els efectes de la COVID-19

Benvolguts/des,

Com ja sabeu, recentment anunciàvem que el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya activaria una línia d’ajuts directes dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic.

Vull anunciar-vos que a partir d’avui ja es pot tramitar aquest ajut a través del Canal Empresa. I que finalment, aquesta línia s’ha pogut ampliar i dotar-la amb un pressupost de 3,5 milions d’euros.

Us recordo que es tracta d’un ajut de 2.500 euros en un únic pagament destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme habilitats, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d’interès turístic… amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000€ de volum anual de facturació. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.

Ara més que mai hem d’estar al vostre costat. Per això seguirem treballant per poder oferir-vos més mesures econòmiques de suport que contribueixin a superar aquesta situació excepcional. El Departament d’Empresa i Coneixement ha posat a disposició del teixit econòmic del nostre país el Canal Empresa, des d’on tindreu la possibilitat de realitzar consultes.

Per altra banda, aprofito per recordar-vos que comptem amb un web específic sobre la COVID-19 que actualitzem diàriament amb informació que pot ser del vostre interès.

Rebeu una cordial salutació,