Urbanitzacions

Pratdip compta amb dues urbanitzacions, la de Santa Marina i la de les Planes del Rei.

LES PLANES DEL REI.

Situada a l’extrem sud-est del municipi queda enquadrada entre el barranc de la Dòvia i el barranc del riu de Llastres. És la urbanització més gran del poble amb un total de 41 ha i el seu origen data de l’any 1964. S’hi arriba a través de la carretera T-310 que dóna accés a la zona més elevada de la urbanització a través d’un camí municipal que desemboca a l’avinguda Pratdip  o bé per la T-318 que accedeix a la urbanització per la part sud i desemboca al carrer Dàlia.

S’organitza administrativament mitjançant el Consell Rector de l’Entitat Urbanística Col·laboradora de Conservació de les Planes del Rei.

Contacte:

EUCC de les Planes del Rei

Av. Pratdip, 46

43320 Pratdip

Tèl. 977 566 020   a/e: euccpr@tinet.org

www.planasdelrey.com

President: Christian Peuman

Serveis:

  • Piscines i pistes esportives.
  • Restaurant Planes del Rei.
  • Bar Thomas.

SANTA MARINA.

La urbanització està situada a l’est del municipi, a la vesant occidental de la serra de Güena, entre la rasa de les Pletasses i el barranc de Santa Marina. El seu origen és de l’any 1974 i la seva superfície és de 3,3 ha.

L’accés a la urbanització és per la carretera T-311, ja sigui des del mateix nucli de Pratdip o bé accedint des de la carretera C-44 al coll de Fatxes. Aquesta es situa a 1 km de l’ermita de Santa Marina.

L’organització administrativa és mitjançant de l’Entitat Urbanística Col·laboradora de Conservació de Santa Marina.

Contacte:

EUCC de Santa Marina.

Presidenta: Sandra Aresté

Tèl. 977 566 242 (ajuntament de Pratdip)

LES SORTS

La urbanització està situada a l’est del municipi, entre la carretera T-310 i la T-318, a la partida coneguda com les Sorts. Aquesta urbanització ha estat inclosa com a tal dins del POUM aprovat recentment.  El camí de les sorts travessa la urbanització donant accés a les diferents parcel·les que la conformen.

Contacte:  Tèl. 977 566 242 (ajuntament de Pratdip).”