VISITA DE LA PRESIDENTA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGÓNA A PRATDIP

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, acompanyada dels diputats Francesc Barbero Escrivà, Josep Forasté Casas i les diputades Camí Mendoza i Mercè, Marta Blanch i Figueras van visitar les obres d’arranjament realitzades a Av. Catalunya de Pratdip.

El passat dissabte 13 de març, l’alcalde de Pratdip, Joan M. Rovira i l’equip de Govern, van rebre a la Presidenta de la Diputació i als diputats que l’acompanyaven. La comitiva va poder veure els resultat de les obres d’arranjament realitzats a l’Avinguda Catalunya. Les obres, que han suposat una important millora per la població, van tenir un cost total de 329.551,87€, dels què 161.620,52€ van ser subvencionats per la Diputació.

L’alcalde de Pratdip Joan Maria Rovira, acompanya a la presidenta Noemí Llauradó i la resta de diputats i regidors a veure els resultats dels arranjaments al Av. Catalunya.

Després de signar el Llibre d’Honor, la Presidenta i acompanyants, van fer un recorregut per la localitat, on van poder descobrir els diferents encants del nostre poble i els seus llocs més emblemàtics.

L’Oficina de Turisme-Centre d’interpretació de la Serra de Llaberia

En el seu recorregut pels carrers del Prat han visitat diferents llocs com ara la Cooperativa de Pratdip, on a més a mes de queviures s’hi poden trobar productes DO de la zona.

També van visitar l’Oficina de Turisme i Centre d’Interpretació de Pratdip, el lloc on es facilita informació dels serveis, història i llegendes com la del Dip,