PRESENTACIÓ DEL LLIBRE LLEGENDARIS I , RELATS DE POR I MISTERI

pratdip llegendari

Recull de les obres finalistes i guanyadores de les edicions del 2014 al 2019 del Concurs Literari Pratdip Llegendari.

El pròxim diumenge 23 de maig, a les 12h del migdia, tindrà lloc a la Sala Polivalent del Casal de Pratdip la presentació del llibre Llegendaris I, a càrrec de l’Associació Pratdip Llegendari i el periodista Xavier Graset, qui n’ha escrit el pròleg.

Aquest llibre és un recull de les obres finalistes i guanyadores de les cinc edicions del Concurs Literari Pratdip Llegendari de relats curts de por i misteri celebrades del 2014 al 2019. L’edició, realitzada amb el suport de la Unitat de Cultura de la Diputació de Tarragona, compta amb el pròleg d’en Xavier Graset, fill adoptiu de Pratdip, i els quinze relats de diferents autors de tota Catalunya, alguns dels quals també han confirmat la seva presència a l’acte.

L’Associació Pratdip Llegendari és l’encarregada d’organitzar el Festival Pratdip Llegendari al voltant de la festa de Tot Sants. Un esdeveniment que se celebra durant un cap de setmana i es dedica a la llegenda pròpia de la vila, el Dip, el gos vampir. La llegenda és el pretext per gaudir de dos dies de representacions teatrals, concerts de música, el mercat d’artesania pels carrers del nucli antic del poble, gastronomia local i activitats infantils, tot envoltat per un caire de misteri en honor a la llegenda i en consonància amb les dates en que se celebra.

El Concurs Literari Pratdip Llegendari és un dels actes que s’ha consolidat juntament amb la celebració del Festival. Des d’un principi l’Associació va engegar aquest concurs amb la voluntat de promocionar la cultura i la creació literària en llengua catalana dedicada als temes de por i misteri; essent un dels objectius, fer-ne un recull cada cinc edicions.

Des de la primera edició del concurs al 2014 el jurat ha llegit i valorat més de 130 relats, entre les diferents categories (adults, juvenil i infantil) de les quals s’han recollit les 5 guanyadores i 10 finalistes, de la categoria d’adult per l’edició del llibre Llegendaris I Relats de por i misteri.

En aquest mateix acte es donaran a conèixer les Bases per participar en la sisena edició del Concurs. L’acte es celebrarà complint les mesures de salut i seguretat establertes, i l’aforament serà limitat.

Per a més informació sobre el llibre Llegendaris I, Relats de por i misteri podeu visitar la web del Festival Pratdip Llegendari : www.pratdipllegendari.cat